1 stk. krydret, stegt fladbrød lavet af linse- og rismel.
Små retterne kan spises som forretter eller som sides til hovedretterne. De er også velegnet til deling.
Oplev forskellige retter fra hele det indiske køkken; fra forretterne til curry’erne og noget sødt. Menuerne er beregnet til at dele, og retterne bliver serveret på fade eller i skåle.
MENU 1 FOR 2 PERSONER
Forretter
1 x Pappadams og Chutney, 2 x Sabzi Samosa.
Hovedretter
1 x Butter Chicken, 1 x Balti Lamb.
Tilbehør
2 x Basmatiris, 1 x Butter Naan, 1 x Raita, 1x Salat.
Dessert
2 x Gulab Jamun (Sød Indisk blød kage friturestegt i rørsukkersirup of rosenvand)
Forretter 2 x Pappadams og Chutney, 3 x Sabzi Samosa.
Hovedretter
1,5 x Butter Chicken, 1,5 x Balti Lamb.
Tilbehør
3 x Basmatiris, 2 x Butter Naan, 2 x Raita, 2 x Salat.
Dessert
3 x Gulab Jamun(Sød Indisk blød kage friturestegt i rørsukkersirup of rosenvand)
Forretter 1 x Pappadams og Chutney, 2 x Sabzi Samosa.
Hovedretter
1 x Butter Paneer, 1 x Palak Aloo.
Tilbehør
2 x Basmatiris, 1 x Butter Naan, 1 x Raita, 1 x Salat.
Dessert
2 x Gulab Jamun (Sød Indisk blød kage friturestegt i rørsukkersirup of rosenvand)
Biryani laves over tre omgange, hvor man først steger kødet med krydderier og sovs og dernæst blander det med stegte basmatiris. Endelig koges det ved lavt blus i nogle minutter og serveres med raita (let krydret yoghurt).
(serveres ikke med ris)
Balti betyder spand, og retterne er karakteriseret ved, at kød, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier er stegt ved en høj temperatur. Serveres med basmatiris.
Traditionel karryret i sovs og krydderier. Servers med basmati ris
Stærk ret lavet med syltet krydderier, sennep frø, tomater og chili
Karryret med fløde, kokos, mandler, cashewnødder og krydderier. Serveres med basmatiris
Kogt Kylling smidt med soja chilisauce med forårsløg og trio paprika. Obs!
Karryret med smør, fløde, mandler og krydderier. Serveres med basmatiris.
Vegetarretter. Serveres med basmatiris
Karryret med blandet grøntsager, kartofler, paneer (ost), frugt, nødder, kokossmør og krydderier.
Karryret med boller lavet af blandet grøntsager, kartofler, paneer (ost), nødder og krydderier i sovs.
SÅDAN FORGÅR DIN CATERING
1. send os e-mail på imranabbas546@gmail.com om dit arrangement med dato, spisetidspunkt og leveringsadresse samt jeres ønsker til maden
2. Vælg en cateringmenu eller vi kan sammensætte en menu som i ønsker
3. Vi leverer og sætter det gerne op, så det er klar at blive spist.
Maden bliver transporteret i varmekasser, og leveres i aluminiumsbakker. Disser kan enten smides ud bagefter, eller flyttes over i pænere service. Leveringsomkostninger i København 250 kr. og ud.
Mindst 10 personer kurverter. Pris pr. person.
HOVEDRETTER
Butter Chicken
karryret med smør, fløde, mandler og krydderirer
Lamb Curry
tranditionel karryret i sovs og krydderier
Daal
Linser tilberedt med krydderier
TILBEHØR
Stegte basmatiris med milde krydderier
Butter naan
fladbrød lavet af hvedemel med smør.
Mango chutney
Mindst 10 personer kurverter. Pris pr. person.
FORRETTER
Samosa
krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemels dej
HOVEDRETTER
Chicken Shahi Korma
karryret med fløde,kokos, mandler, cashewnødder og krydderier.
Balti Lamb
ret med lamb, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier stegt ved en høj temperatur
Daal
Linser tilberedt med krydderier
TILBEHØR
Stegte basmatiris med milde krydderier.
Butter Naan
fladbrød lavet af hvedemel med smør.
Mango chutney